Make up workshops

Make up workshop

Wil je een leuke middag met make up met je vriendinnen, zussen of moeder? Dan ben je aan het goede adres! Tijdens deze workshop leer ik jullie de professionele technieken om make up aan te brengen, ik geef jullie tips die bij jullie gezichten past en ik leg het gebruik van kleuren uit. Een gezond ogende huid, mooi gevormde wenkbrauwen, sprekende ogen en een mooie mond! Daarnaast een paar tips hoe je deze natuurlijke look omtovert tot een glamour look voor 's avonds of een feest! Willen jullie nou nog véél meer leren? Dat kan! Van tevoren bespreken we wat jullie willen. Shapen, contouren, strobing, dé perfecte wenkbrauwen, alles is mogelijk! 

Vrijgezellenfeest

Samen met je vrienden en familie de perfecte professionele make up aan leren brengen? Dat kan! Het is niet alleen heel handig als voorbereiding voor de grote dag, waarop jullie dan allemaal zullen stralen. Maar zeker ook voor als jullie hierna uit eten gaan of nog tot in de late uurtjes gaan feesten! Jullie zijn sowieso verzekerd van een schitterende make up die de hele avond zal houden! Natuurlijk is het mogelijk om in thema te werken. Van te voren bespreken we alles.

Teamuitje

Jullie team is het visitekaartje van het bedrijf. Dus wat is er fijner dan als het team aan het einde van de dag weet hoe ze zichzelf nog mooier kunnen opmaken? Graag kom ik op de gewenste locatie een professionele workshop geven. Nog speciale verzoeken? Neem contact met me op en we bespreken alle mogelijkheden!

Thema workshop

Heb je een mooie rijpe huid maar weet je niet zo goed hoe je je nu op moet maken? Of wil je weten hoe je je opmaakt voor dat ene feestje? Altijd al willen leren hoe je in 5 minuten klaar kan zijn voor de dag? Of ben je net mama geworden en wil je je beste zelf blijven? Dan ben ik er ook! Staat jouw thema hier misschien niet tussen? Neem contact met me op en we bespreken jouw/ jullie wensen! 


Kosten

- Per persoon bij een 2.5 uur durende workshop

- Bij minder dan 5 personen hanteer ik een vast bedrag van

 

€ 50,-

€ 200,-


Deze prijzen zijn inclusief 21% btw. Exclusief reiskosten en parkeerkosten vanaf Voorhout.