Aanbod

Special Effects & Karakterdesign

 Als grimeuse ligt mijn passie bij het creëren. Of dat nou karakters zijn, wonden of een grime voor op tv, in films of op het podium. Mensen meenemen in een andere wereld door middel van grime is gewoon fantastisch. Van te voren overleg ik wat je wil en hoe het karakter moet overkomen. Daarna breid ik het karakter volledig uit tot het passende plaatje. Niets is te gek, van een gewone vrouw op straat tot en met een buitenaards wezen.

Ook kom ik graag langs op uw kinderfeestje, de glimlach op de gezichten als kinderen hun fantasie werkelijkheid zien worden is gewoon prachtig. 

 

Ik ben er ook voor de uitvaart, om u een mooi afscheid te kunnen laten nemen van uw geliefde op de manier die u wilt. 

 


Make Up & Hair

Als visagiste is het moment dat je het zelfvertrouwen van mensen ziet groeien, als ze zichzelf in de spiegel zien met passende make up, geweldig. 

Op één van de mooiste dagen van je leven begeleid ik je graag om er zo uit te zien en je te laten voelen zoals jij het wilt met een passende bruids make upVoor een feest of een belangrijk evenement in je leven ben ik er ook met een glamour make up, avond make up, feest make up of juist een mooie naturel make up zodat jij bij dit moment in je leven in je volle power kan staan.

Daarnaast ben ik er voor elke leeftijd en elk huidtype, het gaat om jou en het laten zien wie je bent. 

Natuurlijk ben ik er ook voor de make up in films, op tv en met fotoshoots. 

 

Ik ben er ook voor jou als je je lekker in je vel wilt voelen. Met een workshop naar jouw thema! Ik werk naar jouw wensen en vragen en ik geef je tips waar het kan. Ik ben er voor iedereen, dus denk hierbij ook aan (herstellende) van kanker, brandwonden, acné, rosacea, wijnvlekken en alopecia. 


Les

Ook zet ik mijn passie graag in bij het lesgeven. Dit doe ik door het geven van een korte basis cursus aan bijvoorbeeld dansers, acteurs of beginnende visagisten en grimeurs. Daarin laat ik de basis van het vak zien en leer je snel en efficiënt werken met de materialen, waardoor er makkelijk bepaalde looks gecreëerd kunnen worden. Ook ben ik er voor basisscholen, middelbare scholen en andere (theater)scholen. Enerzijds als ondersteuning bij voorstellingen, anderzijds om de leerlingen van de school kennis te laten maken met het vak en ze hierin hun creativiteit te kunnen laten uiten.